Customer Success Medewerker Zakelijk

Rotterdam - Fulltime - Team: Customer Success 

Ben jij iemand die van orde en structuur houdt, kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en energie krijgt van het leveren van goede service? Heb je interesse in de wereld van vastgoed en makelaars? Lees dan snel verder!


Maandelijks helpen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis. Dat doen we met Pararius.nl en Huurwoningen.nl. Al deze websites én het CRM-pakket Pararius Office zijn onderdeel van ons bedrijf TreeHouse. We werken vanuit kantoren in Rotterdam en Breda met ongeveer 60 enthousiaste mensen. Jouw thuishaven wordt Rotterdam, waar we werken in een nieuw, hip en bruisend kantoor met uitzicht over de hele stad. Om onze groeiambitie vast te houden, zijn wij per augustus/september op zoek naar versterking in de vorm van een Customer Succes Medewerker Zakelijk


Voor de grootste websites voor het vinden van huurwoningen in Nederland, zoeken wij een topper die ons team komt versterken en ervoor zorgt dat de betalende klanten, de makelaars, worden ondersteund en tevreden zijn. Daarnaast zorgt je er voor dat de kwaliteit van de website op zijn best is. 


Heb je al enige ervaring met klantcontact en ben je klaar voor een nieuwe stap? Deze junior functie biedt voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Deins je er niet voor terug om secuur, gestructureerd en pro-actief aan het werk te gaan om de kwaliteit en klanttevredenheid hoog te houden? Dan zijn wij bij TreeHouse op zoek naar jou!

Over jou

We streven ernaar het aantal makelaars dat met ons samenwerkt verder uit te breiden, maar tegelijkertijd onze huidige klanten stevig aan ons te blijven binden. Om deze doelen te bereiken, zijn wij op zoek naar een Customer Success medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een aantal zaken die we als bedrijf hoog in het vaandel hebben staan, waaronder:

 • Paraatheid* en klantvriendelijkheid in de vorm van (proactieve) support
 • Kwaliteit management voor de websites Pararius, Huurwoningen.nl en Pararius Office.

* wist je dat het woord Pararius is afgeleid van het latijnse werkwoord Parare; voorbereid zijn?

Wat kun je verwachten?

Je begint de dag natuurlijk met een lekker kop koffie, of thee. Om vervolgens te starten met de mailbox, inkomende belletjes en het nalopen van de dagelijkse checks. Onze websites krijgen dagelijks duizenden woningen voor hun kiezen om te verwerken, dit verloopt voornamelijk geautomatiseerd. Jij bent degene die deze processen in de gaten houdt, afwijkend gedrag tijdig signaleert en zorgt voor een adequate en passende oplossing bij fouten en (structurele) onregelmatigheden.

Verder sta je nauw in contact met het sales, marketing en development team. Vind jij een fout of een proces dat naar jouw idee niet lekker loopt, dan ben jij de held die diep in onze systemen duikt om te kijken waar het fout loopt alvorens je met een oplossing komt. 


Na de gezamenlijke lunch ga jij weer aan de slag. Inmiddels zijn alle checks bijgewerkt en heb jij het aanbod voor vandaag onder controle (NICE!). Tijd voor proactieve checks. Jij gaat onder het mom van een woningzoekende makelaars bellen die woningen bij ons aanbieden om te kijken of deze woningen nog wel daadwerkelijk te huur staan. Zo achterhaal jij niet alleen of er verouderd aanbod op onze site staan, je bent ook de voelsprieten in de markt om aan te voelen hoe er met onze woningzoekende klanten wordt omgegaan. Ook ga je aan de slag met de mailbox waar vragen en verzoeken gesteld worden vanuit makelaars. Help jij mee om de klanttevredenheid hoog te houden? Je mag manieren en ideeën bedenken hoe we dit kunnen aanpakken.   


Kortom: jij bent de kwaliteit- en support baas die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je vormt een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen (sales, relatiebeheer, IT en directie) en staat met iedereen in contact, ook met collega’s van onze vestiging in Breda.

Op een rijtje, zoeken wij iemand die:

 • blij wordt van klantencontact en al enige ervaring hierin heeft; 
 • die van orde en structuur houdt, doortastend en volhardend is;
 • ervan houdt om ergens tot op de bodem in te duiken;
 • zelfstandig en proactief te werk gaat en met (nieuwe) verbeteringen komt;
 • problemen goed kan uitleggen, en de oplossing nog beter;
 • bekend is met het werken in CMS, CRM en aanverwante IT systemen (pré);
 • een HBO profiel heeft;
 • een aantal jaren werkervaring 
 • affiniteit heeft met de online-woningmarkt
 • fulltime beschikbaar is;
 • net zo gezellig en gek is als de rest van het team, brace yourself!

Over ons

We zijn een toonaangevende digitale onderneming, gespecialiseerd in de vastgoedmarkt. Maandelijks helpen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis. Hoewel we als bedrijf flink groeien, werken we in kleinschalige teams waarin we snel proberen te schakelen en waarin veel gespard wordt. Dat zorgt er ook voor dat er enorm veel vrijheid is in de manier van werken. Onze teams verbeteren zichzelf constant. We groeien zo steeds meer richting een agile cultuur, en daar zijn we trots op.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt een eigen laptop om op te werken (Apple of Windows, de keuze is aan jou)
 • Er is dagelijks een lekkere lunch met veel verse en gezonde producten;
 • Doorgroei- en/of opleidingsmogelijkheden;
 • Korting bij Onefit via Onefit for Business; 
 • Afwisseling tussen werken op het kantoor en thuis; 
 • We hebben regelmatig borrels, etentjes, game avonden en teamuitjes; 
 • Memes, soundboards en gewoon flauwe/slechte kantoorhumor;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden naast een goed basissalaris zoals een pensioenregeling waarvan wij 70% vergoeden;
 • Een werksfeer en omgeving waar je nooit meer weg wilt.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via onderstaande button en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort tijdens een persoonlijk gesprek. 

Locatie

Blaak 555


3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2022 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419