Junior Software Engineer Backend

Rotterdam - Fulltime - Team: Product 

De digitalisering in de Nederlandse vastgoedmarkt staat in vergelijking met het buitenland nog in de kinderschoenen. Jij kan hier veel impact op hebben door betekenisvolle waarde toe te voegen in het (ver)huurproces. 

Over ons

Wij zijn een toonaangevende digitale onderneming, gespecialiseerd in de vastgoedmarkt. Maandelijks helpen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis. Dat doen we met Pararius.nl, Huurwoningen.nl, Realstats én het CRM-pakket Pararius Office, deze zijn allen onderdeel van TreeHouse B.V. We werken vanuit kantoren in Rotterdam en Breda met met zo’n 55 enthousiaste mensen.

Dit ga je doen

Als software engineer ben je onderdeel van het Website Team en zal je direct samenwerken met Richard, Roel, Mike, Sjors, Radu, Tim en Sven. Dit multidisciplinaire team (backend, frontend, test engineer, dev-ops en UX) is verantwoordelijk voor alle websites waar vraag en aanbod samenkomen. Enkele belangrijke onderdelen waar je mee te maken kunt krijgen zijn; onze zoekmachine, het dagelijks versturen van matchende advertenties, en natuurlijk het kunnen reageren op een advertentie van een woning.

Je richt je samen met je team op het bedenken en maken van oplossingen en gebruikt de technieken die zich daarvoor het beste lenen. Deze oplossingen worden steeds in kleine iteraties gereleased. We zijn er volledig op gericht om nieuwe diensten in de cloud (Google) te bouwen en schromen daarbij niet om afscheid te nemen van bestaande technieken.

Onze producten bouwen we voornamelijk in PHP en (specifieker) Symfony Flex zodat we niet het wiel opnieuw blijven uitvinden. Voor onze zoekmachine vertrouwen we op de elasticiteit van Elasticsearch. Dit alles draait dankzij Docker Compose op onze ontwikkelomgevingen en wordt in productie georchestreerd door Kubernetes.

We testen geautomatiseerd met PHPUnit en Behat. En zeker niet onbelangrijk: we streven naar Continuous Deployment; elke release is slechts 1 merge-knop verwijderd van productie. Verder zijn we steeds aan het experimenteren met nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld Google Cloud Functions.

We verwachten uiteraard niet dat je al onze technieken en methodieken direct beheerst en bieden voldoende mogelijkheden om deze te leren.

Over jou

  • Je houdt van hands-on ontdekken hoe je verschil kunt maken voor de gebruiker. Daarnaast pak je graag de ruimte voor eigen invulling van je rol binnen het team.
  • Onze producten bouwen we voornamelijk in PHP en (specifieker) Symfony Flex zodat we niet het wiel opnieuw blijven uitvinden. Verder gebruiken we voor specifieke functies ook Python. Voor onze zoekmachine vertrouwen we op de elasticiteit van Elasticsearch. Dit alles draait dankzij Docker Compose op onze ontwikkelomgevingen en wordt in productie georchestreerd door Kubernetes. Verder zijn we steeds aan het experimenteren met nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld Google Cloud Functions. 
  • We verwachten uiteraard niet dat je al onze technieken en methodieken direct beheerst en bieden voldoende mogelijkheden om deze te leren.
  • Minimale werkervaring als software engineer: < 3 jaar

Wat bieden wij?

We verwachten een hoop van je. In ruil daarvoor kan je van ons verwachten:

  • Een Mac (of Dell) om op te werken;
  • Enthousiaste, jonge collega’s en een inspirerend kantoor op een bijzondere locatie in Rotterdam (Blaak Five55) tussen allerlei kleine bedrijven en ondernemers;
  • We zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn;
  • We lunchen (normaliter) gezamenlijk, drinken op vrijdag graag een biertje en hebben diverse leuke teamuitjes per jaar. We hopen dit snel weer te kunnen doen zoals we gewend waren!
  • We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling waarvan we 70% vergoeden.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via onderstaande button en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort tijdens een persoonlijk gesprek. 

Locatie

Blaak 555


3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2022 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419