Product Owner

Breda - Fulltime - Team: Product 

Als Product Owner bij Pararius Office is het jouw doel om te zorgen voor een nóg beter verhuur- of verkoopproces voor de makelaar. Het CRM pakket is een echt gebruikers product waarmee we het werk van de makelaar gemakkelijker en prettiger maken. Er valt nog genoeg te verbeteren en jij kunt hier een betekenisvolle rol in spelen. Dit doe je door Pararius Office verder door te ontwikkelen, maar ook door de bestaande software zo goed mogelijk te onderhouden. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het team: Peter (team lead), Irina, Johnny, Juan, Matthijs, Mihai en Tom (engineers) en Joël, Mitchel en Hangga (sales & support). Het is jouw taak om hen te voorzien van een duidelijke probleemdefiniëring en requirements. Idealiter betrek je hen ook bij dit proces, zodat zij steeds beter de problemen en doelen van de gebruiker begrijpen. Je overziet het werk en weet dit logisch te prioriteren en coördineren. Het team werkt goed zelfstandig en is het meest geholpen met iemand die de afstemming met bijvoorbeeld (externe) derde partijen kan overzien.


Over ons

Pararius Office is onderdeel van een groter geheel in de vastgoedketen. Jij kan de doelen voor Pararius Office vertalen naar een passende roadmap en dit helder communiceren naar je collega’s, de organisatie en klanten. Dit doe je samen met Jelle, de business lead. Om tot impactvolle doelen te komen hebben we ook jouw inzichten en kunde nodig. Daarom betrek en adviseer je Tim, onze head of product, die verantwoordelijk is voor de portfoliostrategie. Hij zal je ook ondersteunen waar nodig.

Pararius Office is onderdeel van TreeHouse; een toonaangevende digitale onderneming, gespecialiseerd in de vastgoedmarkt. Maandelijks helpen we 3 miljoen woningzoekers en duizenden makelaars bij het vinden, verhuren en verkopen van woningen. Dat doen we naast Pararius Office met de labels Pararius, Huurwoningen.nl en Realstats.
We werken vanuit kantoren in Rotterdam en Breda met met zo’n 50 enthousiaste collega’s en vrienden. Jouw werklocatie is in Breda, maar het komt zo nu en dan voor dat je in Rotterdam aanwezig bent.

We zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn. We lunchen (normaliter) samen, drinken op vrijdag graag een biertje en hebben vaak leuke teamuitjes. We hopen dit snel weer te kunnen doen zoals we gewend waren! We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling waarvan we 70% vergoeden. 

Over jou

  • Minimaal 3 jaar product owner ervaring met een SaaS product;
  • Je weet hoe je bruggen bouwt tussen verschillende belanghebbenden in een organisatie. 
  • Je bent een aanpakker;
  • Je weet hoe je vanuit de gebruiker werkt en schroomt niet voor gebruikersonderzoek;
  • Je bent in staat om vanuit een holistische en empathische benadering het gebruikersproces te doorgronden;
  • Communicatie is één van je sterkste punten;
  • Geen product manager maar product owner. Je werkt dus echt ín en met het product team.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via onderstaande button en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort tijdens een persoonlijk gesprek. 

Locatie

Blaak 555


3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.

© 2022 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419