Sales & Accountmanager Pararius

Rotterdam - Fulltime - Team: Sales 

Als Sales & Accountmanager krijg je bij ons veel vrijheid om je doelstellingen te behalen. Hoe jij je dag indeelt bepaal je daarom helemaal zelf, maar voor de meesten ziet een doorsnee dag bij Pararius er zo uit: Je neemt een verse kop koffie of thee of lurkt aan een healthy smoothie. Je zet je laptop aan, beantwoord je mails en gaat aan de slag met het wegwerken van openstaande acties voor die dag. Vervolgens denk je na over slimme manieren om prospects te benaderen en breng je wat je van onze sales trainer en je collega’s hebt geleerd in de praktijk. Na de gezamenlijke lunch loop je nog even een rondje, zodat je in de middag weer fit en vol enthousiasme aan de slag kunt met het benaderen van prospects.


We zitten daarnaast regelmatig als team of met de gehele organisatie bij elkaar om onze ervaringen uit de markt te delen en te sparren over interessante ontwikkelingen, nieuwe werkwijzen en mogelijke nieuwe producten en/of diensten. Dit is overigens niet altijd bij ons op kantoor in Rotterdam, soms reis je hiervoor af naar ons kantoor in Breda.

Over ons

Maandelijks helpen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis. Dat doen we met Pararius.nl en Huurwoningen.nl. Al deze websites én het CRM-pakket Pararius Office zijn onderdeel van ons bedrijf TreeHouse. We werken vanuit kantoren in Rotterdam en Breda met ongeveer 55 enthousiaste mensen. Jouw thuishaven wordt Rotterdam, waar we werken in een hip en bruisend kantoor met uitzicht over de hele stad. Om onze groeiambitie vast te houden, zijn wij nu op zoek naar versterking in de vorm van een extra Sales & Accountmanager.

Over jou

  • Bent van nature een makkelijke prater die enthousiasme goed kan overbrengen;
  • Hebt minimaal 1 jaar ervaring met koude acquisitie en wilt je hierin graag doorontwikkelen;
  • Bent accuraat en oplossingsgericht;
  • Bent een echte teamplayer;
  • Bent goed in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Bent een proactieve, zelfstandige en communicatief sterke accountmanager;
  • Hebt bij voorkeur affiniteit met de woningmarkt;
  • Hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Bent woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via onderstaande button en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort tijdens een persoonlijk gesprek. 

Locatie

Blaak 555


3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2022 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419