Oplossers. Experts. Teamplayers.

Meerdere teams met elk een eigen focus

Ons Product team bestaat uit meerdere losse teams met elk hun eigen kennis, expertise en focus. Zo doet iedereen waar hij of zij goed en geïnteresseerd in is, maar werken we samen aan mooie eindproducten. 

Team Websites

"Hoe zorg je ervoor dat twee high traffic websites optimaal performen? En hoe zorg je ervoor dat zowel woningzoekers als aanbieders van woningen een fijne ervaring hebben op onze websites? Dit zijn zaken waar Team Websites dagelijks mee bezig is voor Huurwoningen.nl en Pararius. De engineers en designers in het team werken samen met de organisatie en de gebruikers om dit te realiseren."

Scrum of Kanban, elk team heeft haar eigen werkwijze waar ze het meest agile mee is

Team Makelaars

"Ons team, gevestigd in de Parel van het Zuiden, is verantwoordelijk voor het woningaanbod op al onze labels. Het team onderhoudt en ontwikkelt ons interne importsysteem dat is gekoppeld aan de CRM-pakketten van makelaars. Daarnaast bouwen ze verder aan ons eigen CRM-pakket Pararius Office. Kwaliteitssoftware en een echte Bredase sfeer staan hier altijd centraal!"

1

afdeling

5

teams

Team Analytics

"Wij voorzien de organisatie van (nieuwe) inzichten in de diverse stromen van data. De huidige markt eist dat we snel keuzes moeten maken zonder de feiten uit het oog te verliezen, hier leveren wij en grote bijdrage in!"

Team DevOps

"Wij supporten de andere Product teams. We zorgen dat websites blijven draaien, houden ons bezig met hosting en de infrastructuur van de sites. Ook zijn we verantwoordelijk voor de security!"

Het draait bij ons om leergierigheid en passie voor code, niet stilstaan maar blijven ontwikkelen

Team leadflow

"Met ons team ontwikkelen we software om het werk van makelaars makkelijker te maken. Op die manier hebben makelaars meer tijd voor zaken waar ze écht energie van krijgen. We zijn nauw betrokken bij de doelgroep en staan daarom ook constant met ze in contact."  

"Ben jij bij onze volgende game night?"

Locatie

Blaak 555
3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2024 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419