DevOps Engineer

Rotterdam - Fulltime - Team: Development

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe DevOps engineer voor onze locatie in Rotterdam. We snappen best dat je niet zomaar overtuigd bent om de uitdaging bij ons aan te gaan, maar we zijn er zeker van dat we jou heel veel tofs te bieden hebben. Mogen we je nieuwsgierig maken?

Wat ga je doen?

Als DevOps engineer werk je samen in je team met 2 devops engineers als ondersteunende kracht voor onze product teams. Je helpt hen bij technische problemen met de websites of de infrastructuur hierachter. Sleutelwoorden voor jouw takenpakket zijn optimalisatie en automatisering. Zo zijn we altijd bezig met het optimaliseren van onze websites, ons platform, maar natuurlijk ook de infrastructuur waar alles op draait. We verwachten van jou dan ook dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen omtrent beveiliging en andere DevOps gerelateerde zaken, en dat je goed kunt inschatten of de nieuwste trends relevant zijn voor ons bedrijf.


Onze belangrijkste focus ligt op dit moment op het verbeteren van ons platform in de cloud (Google Cloud Platform), het vastleggen van onze infrastructuur als code middels Terraform en het vergemakkelijken van inzichten in ons Kubernetes cluster.


Onze ideale kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring als DevOps engineer of een vergelijkbare functie (zoals Systems Engineer) en wil hierin graag verder doorgroeien.

Idealiter heb je kennis van de volgende producten en/of beheers je de volgende technieken:

 • Kubernetes (Google Kubernetes Engine)
 • Docker
 • GCP (Google Cloud Platform)
 • CI/CD pipelines (GitHub Actions)
 • Terraform
 • Linux (voornamelijk Ubuntu / Debian)
 • Bash en minimaal één andere script- of programmeertaal

  Maar voor ons is het allerbelangrijkste dat je de wil hebt om je kennis en expertise continu uit te breiden. We kunnen namelijk nooit van je verwachten dat je alles beheerst wat wij toepassen.

Over ons

Hoewel we als bedrijf flink groeien, werken we in kleinschalige teams waarin we snel proberen te schakelen en waarin veel wordt gespard. Dat zorgt ervoor dat er veel vrijheid is in de manier van werken. Deze manier van werken moet je dus wel liggen: overleg met je teamleden, input geven, gesprekken en samenwerkingen aangaan met andere engineers en product teams, zodat de teams zonder problemen hun software uit kunnen rollen. Wekelijkse meetings voor een optimale workflow zijn bij ons dan ook niet ongewoon en zorgen er o.a. voor dat je de ruimte krijgt om je eigen werkwijze vorm te kunnen geven.

Wat bieden wij?

Hebben we je al zover? Vooruit, nog een klein beetje informatie over ons kantoor dan:

 • Je krijgt een eigen laptop om op te werken;
 • Er is dagelijks een lekkere lunch met veel verse en gezonde producten;
 • Tafeltennis en gamen (Towerfall!) is een dagelijkse bezigheid. Ook worden er buiten werkuren regelmatig sportieve activiteiten gepland;
 • We hebben regelmatig borrels, etentjes en teamuitjes (om het sporten weer teniet te doen);
 • Thuiswerken is momenteel tot een max van 2 dagen per week (bij fulltime) mogelijk;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen waarbij 70% door ons wordt betaald;
 • Een fijne werkplek in Rotterdam, in het fantastische pand op de Blaak 555, met schitterend uitzicht over onze mooie stad!

Enthousiast?

Klinkt dit voor jou als de ideale baan? Dan ontvangen we graag je motivatie en je recente werkervaring. Twijfel je of je goed genoeg bent? Daar geloven we niet in, dus reageer maar gewoon. We bijten niet en in het ergste geval geven we je wat tips om jezelf te verbeteren. Dus: what’s to lose?! 

Locatie

Blaak 555
3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2022 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419