Junior Business Developer

Realstats - Amsterdam/Rotterdam

Wat ga je doen?

Als Junior Business Developer bij Realstats krijg je de kans om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen en een essentiële rol te spelen in de groei van ons bedrijf. Je wordt verantwoordelijk voor het promoten en doorontwikkelen van onze data-analyses, rapporten en SaaS/Cloud-producten binnen de vastgoedmarkt. In deze startersfunctie ga je actief op pad om marktinzichten te vergaren, trends in ons vakgebied te bespreken en potentiële nieuwe klanten te overtuigen van de waarde van onze producten, om hen uiteindelijk aan boord te krijgen. Tijdens afspraken, evenementen en conferenties bouw jij jouw netwerk op binnen de vastgoedmarkt.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het identificeren en benaderen van potentiële klanten in de vastgoedmarkt, het meewerken aan het volledige proces vanaf het eerste contact tot deal closing, samenwerken met ons team van data-analisten en ontwikkelaars om de beste oplossingen voor klanten te bieden, en actief marktontwikkelingen en klantbehoeften volgen. Dit doe je vanuit ons kantoor aan de A10 in Amsterdam, ook ben je geregeld op ons kantoor in hartje Rotterdam

Wie zijn wij?

Realstats is een dynamische speler binnen de Nederlandse vastgoedmarkt en een dochteronderneming van Treehouse. Ons jonge en gepassioneerde team bestaat uit professionals die zich inzetten om de vastgoedmarkt transparanter te maken door middel van innovatieve vastgoeddata en bijbehorende oplossingen. Realstats is twee jaar geleden ontstaan door de toenemende vraag naar data-gerelateerde vraagstukken. Wij zijn een samenwerking tussen het gerenommeerde woningplatform Pararius en de toonaangevende data-analyse en SaaS-ontwikkelaar Clappform.

Wat zoeken wij?

 • Affiniteit met de vastgoedsector is een plus, maar de bereidheid om deze markt te leren begrijpen is essentieel.
 • Creatief denken en het vermogen om out-of-the-box oplossingen te bedenken.
 • Open staan om samen te werken met verschillende teams binnen de organisatie, denk aan het sales team, maar ook het IT en softwareteam.
 • Een proactieve instelling en bereidheid om voortdurend te groeien.
 • Basiservaring in een commerciële functie, zoals verkoop of business development is mooi meegenomen.
 • Idealiter enige ervaring in een vergelijkbare rol, hoewel dat geen absolute vereiste is.
 • Minimaal een bachelor diploma is vereist, bij voorkeur in een relevant vakgebied.
 • Aanhoudend enthousiasme en leergierigheid om nieuwe vaardigheden en ontwikkelingen in de markt te omarmen, vooral binnen de vastgoedsector, zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken.

Wat bieden wij?

 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
 • Een uitdagende startersfunctie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een inspirerende werkomgeving met getalenteerde collega's.

Ben je enthousiast?
Stuur dan een bericht met je CV en motivatie naar hello@realstats.com. 

T.a.v.: Jean-Paul de Lange en Tom Griffioen.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via onderstaande button en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort tijdens een persoonlijk gesprek. 

Locatie

Blaak 555
3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2023 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419