Junior Data Analist

32/40u | Rotterdam/Amsterdam

TreeHouse, een toonaangevend bedrijf in de online (verhuur) vastgoedmarkt, is op zoek naar versterking voor zijn datateam! Ben jij een enthousiaste junior data analist met een passie voor dashboarding en analyses? En wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich bezighoudt met marketinggerichte data-analyse in de Google Cloud? Dan is dit jouw kans om bij ons te komen werken!

Wie zijn wij?

Wij zijn het nummer één bedrijf in de online verhuurmarkt. Elke maand ondersteunen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een geschikte woning. Met onze platforms Pararius.nl en Huurwoningen.nl en onze CRM-labels Pararius Office en Leadflow, bieden we woningzoekenden en makelaars alle tools die ze nodig hebben om de perfecte match te creëren. Daarnaast zijn we internationaal actief met Rentaroof.co.uk en zullen we komend jaar internationaal verder uitbreiden. Samen met 80 ambitieuze en zeer gemotiveerde collega's opereren we vanuit onze kantoren in Rotterdam en Breda.

Hoewel ons bedrijf groeit, geven we nog steeds de voorkeur aan het werken in kleine teams met duidelijke doelen. Je krijgt alle kansen die je nodig hebt om waarde toe te voegen aan het team en input te leveren.

Jouw job?

Als Data Analist ziet jouw baan er als volgt uit:

 • Je bent lid van Team Analytics, samen met Teamlead Analytics Jeroen, Data Engineer Cas en Data Analist Mark. TreeHouse is marketing-orientated, wat betekent dat jouw baan deels zal resulteren in het uitvoeren van data-exploraties (EDA), voorbereiding en analyse, terwijl je moeiteloos code schrijft om je team te ondersteunen.
 • Je kan data exploraties en analyses uitvoeren en deze analyses inzichtelijk maken in Metabase. Je denkt samen met de stakeholders na hoe data gevisualiseerd moeten worden. Interesse in dashboarding is dan ook een must, ervaring in dashboarding een dikke pre.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.
 • Bekend zijn met het opstellen van queries (SQL) is een pre.
 • (Enige) kennis van Python is ook een pre.
 • Je bent benaderbaar en beschikbaar voor andere teams, afdelingen en stakeholders voor advies en om te faciliteren wanneer zij problemen hebben.
 • Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op data engineering en/of data science vlak.

We hebben de ambitie om grote stappen te maken in de vastgoedmarkt, met data als een belangrijk doel. Goede communicatie is overigens een noodzaak, dus goede beheersing van Nederlands en Engels is een vereiste.

Onze visie

Wij geloven dat we moeten blijven evolueren en vooruitgaan. Daarom hebben we jou nodig om te groeien en te ontwikkelen in je rol. Ons motto: blijf aanpassen, blijf leren, blijf evolueren. Probeer uit je comfortzone te stappen en nieuwe technieken te verkennen. We geloven dat we gebruik moeten maken van de expertise en kennis van iedereen om samen de beste oplossingen te vinden.

Belangrijk: wees gepassioneerd over data, blijf proactief en benaderbaar.

Wat je van ons kunt verwachten

We verwachten veel van jou! Maar als tegenprestatie kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een Mac (of Dell) laptop om mee te werken.
 • Enthousiaste, gemotiveerde en leuke collega's om mee te werken, op een inspirerend nieuw kantoor met een verbluffend uitzicht op Blaak, Rotterdam.
 • We zijn geen corporate bedrijf, onze organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur en korte lijntjes.
 • We lunchen samen, hebben leuke uitjes, doen bootcamps en drinken graag een biertje of twee op vrijdagmiddag.
 • We bieden een pensioenregeling waarbij we 70% van de kosten compenseren.
 • We streven ernaar om onze product teams uit te breiden, dus we hebben misschien leuke kansen om je verantwoordelijkheden en je rol uit te breiden.

Dat ben ik!

Ben jij dit inderdaad helemaal?
Stuur ons een korte motivatiebrief samen met je cv en laten we praten!

Locatie

Blaak 555
3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2023 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419