Sales & Accountmanager (Junior)

Rotterdam - Fulltime - Team: Sales 

TreeHouse - het bedrijf achter de grootste online huurplatforms van Nederland - is op zoek naar een betrokken en positief ingestelde Sales & Accountmanager. Word jij de nieuwste aanwinst van ons sales team in Rotterdam? We vertellen je graag meer over deze toffe functie!

Over ons

Onder Treehouse vallen o.a. de labels Huurwoningen.nl en Pararius.nl, de twee grootste verhuurplatformen van Nederland. Makelaars en particuliere verhuurders kunnen hun woningaanbod op onze platformen plaatsen en woningzoekenden krijgen zo de mogelijkheid om makkelijk te zoeken naar hun perfecte woning. Daarnaast beheren wij een CRM systeem voor makelaars genaamd Pararius Office, automatiseren we de verhuur-journey met ons kersverse initiatief LeadFlow en tot slot geven wij datagedreven marktinzichten terug aan de markt middels Realstats. Zoals je ziet, zitten wij nooit stil! 

Wat ga je doen?

Als commercieel talent onderhoud je intensief contact met verschillende makelaars die hun woningaanbod op onze website Huurwoningen.nl aanbieden en zorg jij ervoor dat er meer (nieuw) aanbod op de site komt. Je beheert zelfstandig een klantenportefeuille bestaande uit contacten in de vastgoedbranche door het hele land. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor jouw contacten, zowel telefonisch, per mail als fysiek op afspraak. Je probeert een stabiele relatie op te bouwen met als doel onze service en dienstverlening uit te breiden.

Daarnaast ligt de focus binnen deze functie op Sales. We willen makelaars waarvan we nog geen aanbod hebben direct koppelen aan Huurwoningen.nl. Lukt dit je, kun je tevens bij goed presteren maandelijks een extraatje verdienen! Onze dienst is voor makelaars gratis, wat er voor zorgt dat je geen wurgcontracten hoeft te verkopen. We verwachten dat je actief meedenkt en het leuk vindt om te sparren over hoe we dit het beste aan kunnen pakken, om dit vervolgens zelf te testen. Uiteraard ben je niet bang om de telefoon op te pakken en prospects onze dienstverlening voor te leggen en hen te overtuigen van onze service gebruik te maken.

Als Sales & Accountmanager is elke dag anders, je bent dan ook verantwoordelijk voor je eigen agenda. Je werkt daarbij nauw samen met onze huidige relatiebeheerder. Binnen de organisatie werken we met korte lijnen; je hebt dan ook regelmatig contact met andere afdelingen. Zo zit je op kantoor met Sales collega’s van andere teams en spar je vaak met collega’s van Development, Marketing en Customer Succes om de geluiden vanuit de vastgoedwereld over te brengen ter optimalisatie van onze websites.

Over jou

Op een rijtje, ben jij:

 • Lekker gebekt, niet schuw om een praatje te maken;
 • Iemand die wil weten wat de klant beweegt, een ‘’nee’’ ziet als een opening erachter te komen hoe en wanneer dan wel;
 • Nauwkeurig en secuur in woord en geschrift;
 • Een initiatiefnemer, een relatiebeheerder en een volhouder;
 • HBO werk- en denkniveau (of overtuig ons waarom dit niet nodig is);
 • Bij voorkeur minimaal 1 jaar, maximaal 3 jaar relevante sales ervaring;
 • Idealiter bekend met de (online) woningmarkt;
 • Iemand die een gezellig team bijna net zo belangrijk vindt als zijn werkzaamheden!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Uitdaging in je nieuwe job, plus de vrijheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Je krijgt een eigen Mac en telefoon van de zaak
 • Een vriendelijk bonussysteem bij goed presteren;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden naast een goed basissalaris, zoals een pensioen waarbij 70% door ons wordt betaald;
 • We zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn;
 • Enthousiaste, jonge collega's en een inspirerend kantoor op een bijzondere locatie in Rotterdam (Blaak 555) met een fantastisch 360-uitzicht op Rotterdam vanaf de 22e verdieping;
 • We lunchen (normaliter) gezamenlijk, drinken op vrijdag graag een biertje en hebben diverse leuke teamuitjes per jaar. De eerstvolgende staat gepland voor september!

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via onderstaande button en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort tijdens een persoonlijk gesprek. 

Locatie

Blaak 555


3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2022 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419