Software Engineer

Breda - Fulltime - Team: Product 

Als Software Engineer ben je onderdeel van een team dat werkt aan Pararius Office, ons CRM-pakket voor de makelaardij. Het team is dagelijks bezig om nieuwe functionaliteiten te realiseren en is tegelijkertijd aan het onderzoeken hoe we het product radicaal kunnen vernieuwen. Hierbij werk je soms samen met andere teams. Je kunt dus als fundament neerleggen en keuzes maken die impact hebben op toekomstige ontwikkelingen. Houd je van een stevige uitdaging? Die zul je hier zeker vinden!

Je richt je samen met je team op het bedenken en maken van oplossingen en gebruikt de technieken die zich daarvoor het beste lenen. Deze oplossingen worden steeds in kleine iteraties opgeleverd. Sparren doe je direct met je naaste collega’s Peter, Johnny, Matthijs, Tom & Jeroen, die ook onderdeel zijn van het team. Zij hebben een informele en pragmatische aanpak, terwijl de kwaliteit nauwlettend in de gaten wordt gehouden.


Pararius Office is een product dat gebouwd is op het Zend Framework. Ons doel is om het product te vernieuwen en per feature te bekijken wat zich daar het beste voor leent. Is het een nieuwe dienst die we los kunnen ontwikkelen? Dan bouwen we dat graag in PHP en het Symfony Framework. Kunnen we dat niet? Geen enkel probleem. Stap voor stap willen we code lostrekken met behulp van DDD en CQRS. We testen en deployen geautomatiseerd met PHPUnit in een CI/CD Pipeline. En zeker niet onbelangrijk: al deze infrastructuur draait in Google Cloud, onder andere in ons Kubernetes cluster. Laat je niet afschrikken als je (nog) niet deze technieken en methodes beheerst, want je krijgt elke mogelijkheid om deze bij ons te leren.

Over ons

Maandelijks helpen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis. Dat doen we met Pararius.nl en Huurwoningen.nl voor woningzoekers, en met het CRM-pakket Pararius Office voor makelaars. Allen zijn onderdeel van Treehouse B.V.


We werken vanuit kantoren in Rotterdam en Breda met ongeveer 50 enthousiaste collega’s. Hoewel we als organisatie groeien, werken we in kleinschalige, multidisciplinaire teams. Elke locatie heeft zijn eigen doelen en dat zorgt ervoor dat er veel focus ligt op de te bouwen producten. Jij krijgt dan ook veel vrijheid om daaraan bij te dragen.


We geloven niet in stilstaan; we willen graag dat je voortdurend blijft groeien, net zoals de gehele organisatie. Ons motto is daarbij: zolang het werkt, werkt het. Werkt het niet? Dan passen we het aan. Dat betekent dat je samen met jouw team buiten de gebaande paden kunt denken en alles mag uitproberen. We vinden het namelijk belangrijk dat we de kennis en kunde van onze Engineers optimaal kunnen benutten en gezamenlijk tot de beste oplossingen kunnen komen. Je bent slim zat, dus zonde om dat niet te gebruiken toch?

Wat bieden wij?

  • Laptop van de zaak (Mac of Dell);
  • Direct een jaarcontract;
  • Mogelijkheid om deels thuis te werken (dagen in overleg);
  • Reiskostenvergoeding;
  • 70% van je pensioenpremie vergoed;
  • 8% vakantietoeslag;
  • 25 vakantiedagen obv 40 uur;
  • Enthousiaste jonge collega's en een inspirerend kantoor op een bijzondere locatie in Breda;
  • Dagelijks een gezamenlijke lunch, een drankje op de Vrij-Mi-Bo en diverse teamuitjes.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via onderstaande button en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort tijdens een persoonlijk gesprek. 

Locatie

Blaak 555
3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2023 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419