UX Designer 

Rotterdam/Breda - Fulltime - Team: Product 

De digitalisering in de Nederlandse vastgoedmarkt staat in vergelijking met het buitenland nog in de kinderschoenen. Jij kan hier veel impact op hebben door betekenisvolle waarde toe te voegen in het (ver)huurproces. Met onze platforms Pararius.nl en Huurwoningen.nl en onze labels Realstats, Pararius Office en Leadflow helpen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden en duizenden makelaars bij het vinden en aanbieden van een nieuw thuis.

Over ons

Wij zijn een toonaangevende digitale onderneming, gespecialiseerd in de vastgoedmarkt. TreeHouse is een bedrijf met verschillende vertakkingen van volwassen labels en start-ups die samen het doel hebben om de volledige vastgoedmarkt zo goed mogelijk te bedienen.


We werken vanuit kantoren in Rotterdam en Breda met zo’n 50 enthousiaste mensen. We zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn. Onze kernwaarden ‘familie, eigenzinnig, bevlogen, samen, doen’ belichamen onze informele cultuur. We lunchen dan ook gezamenlijk, drinken op vrijdag graag een biertje en hebben diverse leuke (sportieve) teamuitjes per jaar.

De uitdaging

Samen met je collega’s in een multidisciplinair team ontwikkel je door aan een beter platform voor de gebruiker en organisatie. Wij redeneren vanuit de organisatie, omdat we allemaal ons steentje bijdragen aan een betere ervaring voor de gebruiker. Jij gaat de diepte in om de 'problem space' goed te doorgronden en vanuit een holistische blik, samen met het team, te ontdekken welke oplossing werkt voor het betreffende probleem en ook past binnen de klantreis. We zoeken daarom iemand met ervaring, die weet wat een product waardevol en geliefd maakt bij gebruikers en de lijn kan trekken naar impact.

Als organisatie ontwikkelen we ons steeds verder richting resultaat georiënteerd werken. Meer kwaliteit dan kwantiteit. Het is belangrijk dat jij met dezelfde mindset werkt, zodat we deze ontwikkeling kunnen versnellen.

De match

 • Je hebt 3+ jaar bewezen product design ervaring met digitale producten of diensten.
 • Je gaat verder dan de interface en bent verantwoordelijke voor het gehele design proces. Je beschikt over een brede design skillset die je in staat stelt de probleemstelling te verkennen en een passende oplossing te ontwikkelen. Hiervoor kan je op verschillende niveaus verkennen; met behulp van user interviews, data analyseren, hypotheses opstellen en valideren, sketching, prototyping en het creëren van gedetailleerde ontwerpen, etc.
 • Je denkt vanuit de gebruiker en begrijpt de waarde van zowel kwalitatieve als kwantitatieve inzichten.
 • Je bent bedreven in het ontwerpen van interfaces.
 • Je bent product gedreven en snapt hoe je werkt vanuit business doelen om nieuwe kansen te identificeren en aan te grijpen.
 • Je werkt doordacht waardoor je niet alleen rekening houdt met de ideale gebruikers flow maar alle paden van de customer journey onder de loep neemt.
 • Je weet hoe je anderen meeneemt in het design proces en product keuzes te onderbouwen. 
 • Je houdt het hoofd koel wanneer je aan meerdere projecten tegelijk werkt.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met conversion rate optimisation (CRO).

Wat bieden wij?

We verwachten een hoop van je. In ruil daarvoor kan je van ons verwachten:

 • Een Mac (of Dell) om op te werken;
 • Enthousiaste, jonge collega’s en een inspirerend kantoor op een bijzondere locatie in Rotterdam (Blaak Five55) tussen allerlei kleine bedrijven en ondernemers;
 • We zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn;
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch, een drankje op de Vrij-Mi-Bo en diverse teamuitjes.
 • We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling waarvan we 70% vergoeden.

Krijg je hier energie van?

Dan ontvangen we graag een portfolio zodat we kunnen zien wat je kan. Een beknopte motivatie incl. CV. geeft ons gelijk een beter beeld over jou. Tot snel! 

Locatie

Blaak 555
3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2023 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419