UX Designer 

Rotterdam/Breda - Fulltime - Team: Product 

De digitalisering in de Nederlandse vastgoedmarkt staat in vergelijking met het buitenland nog in de kinderschoenen. Jij kan hier veel impact op hebben door betekenisvolle waarde toe te voegen in het (ver)huurproces. 

Met onze platforms Pararius.nl. en Huurwoningen.nl helpen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis. Daarnaast bieden we makelaars met Pararius Office een CRM-pakket toegespitst op het verhuren van woningen.

Over ons

Wij zijn een toonaangevende digitale onderneming, gespecialiseerd in de vastgoedmarkt. Maandelijks helpen we meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis. Dat doen we met Pararius.nl en Huurwoningen.nl. Deze platforms én het CRM-pakket Pararius Office zijn onderdeel van TreeHouse B.V. Je kunt TreeHouse zien als het bedrijf met verschillende vertakkingen van volwassen labels en start-ups.

We werken vanuit onze kantoren in Rotterdam en Breda met zo’n 50 enthousiaste mensen. We zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn. We lunchen (normaliter) gezamenlijk, drinken op vrijdag graag een biertje en hebben diverse leuke teamuitjes per jaar.

De uitdaging

Samen met je collega’s ontwikkel je in een multidisciplinair team door aan betere oplossingen voor de gebruiker en de organisatie, waarbij vooral Pararius Office een belangrijke focus heeft . Jij gaat de diepte in om de 'problem space' goed te doorgronden en vanuit een holistische blik, samen met het team, te ontdekken hoe je de problemen van onze gebruikers op een elegante en effectieve manier kunt oplossen. We zoeken daarom iemand met ervaring, die weet wat een product waardevol en geliefd maakt bij gebruikers en de lijn kan trekken naar impact.

Als organisatie ontwikkelen we ons steeds verder richting resultaat georiënteerd werken. Meer kwaliteit dan kwantiteit. Het is belangrijk dat jij met dezelfde mindset werkt, zodat we deze ontwikkeling kunnen versnellen.

De match

 • Je hebt 3+ jaar bewezen UX design ervaring met digitale producten of diensten.
 • Je woont in omgeving Breda of Rotterdam.
 • Je gaat verder dan de interface en bent verantwoordelijk voor het gehele design proces. Je beschikt over een brede design skillset die je in staat stelt de probleemstelling te verkennen en een passende oplossing te ontwikkelen. Hiervoor werk je op verschillende niveaus: design discovery, usability testing, sketching, prototyping en het creëren van gedetailleerde ontwerpen, etc.
 • Je bent gebruikers georiënteerd en begrijpt het belang van het mixen van kwalitatieve en kwantitatieve inzichten.
 • Je bent bedreven in het ontwerpen van interfaces.
 • Je bent product gedreven en snapt hoe je werkt vanuit business doelen om nieuwe kansen te identificeren en aan te grijpen.
 • Je werkt doordacht waardoor je niet alleen rekening houdt met de ideale gebruikers flow maar je ook alle paden van de customer journey onder de loep neemt.
 • Je weet hoe je anderen meeneemt in het design proces en product keuzes te onderbouwen.

Wat bieden wij?

We verwachten een hoop van je. In ruil daarvoor kan je van ons verwachten:

 • Een Mac (of Dell) om op te werken;
 • Enthousiaste, jonge collega’s en een inspirerend kantoor op een bijzondere locatie in Rotterdam (Blaak Five55) tussen allerlei kleine bedrijven en ondernemers;
 • We zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn;
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch, een drankje op de Vrij-Mi-Bo en diverse teamuitjes.
 • We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling waarvan we 70% vergoeden.

Krijg je hier energie van?

Dan ontvangen we graag een portfolio zodat we kunnen zien wat je kan. Een beknopte motivatie incl. CV. geeft ons gelijk een beter beeld over jou. Tot snel! 

Locatie

Blaak 555


3011GB Rotterdam

Contact

info@treehouse.nl
010-7200732

Werken bij

Bekijk onze openstaande vacatures.  

© 2022 TreeHouse B.V. 

KVK-nummer: 24426419